Lezingen

 
Wilt u binnen uw bedrijf of organisatie de aandacht te vestigen op stressreductie, verzuimpreventie of een gezonde werk-privébalans? veel stressklachten en ziekteverzuim door overspannenheid en burn-out kan worden voorkomen door de juiste voorlichting. Tijdens een lezing over 'Een opgeruimd hoofd', wordt duidelijk wat je als werknemer zelf kunt doen om beter in balans te blijven. Het boek Een opgeruimd hoofd in 7 stappen* vormt de juiste ondersteuning om zelf aan de slag te gaan. 

Het tarief voor een lezing van 1 tot 1,5 uur bedraag € 195,00 exclusief btw, reis- en locatiekosten. Na afloop kunnen deelnemers een gesigneerd exemplaar van het boek aanschaffen. 

*Onder deze titel is op 21 mei 2016 dit boek van Jolanda Meijer verschenen ( tweede druk 7 oktober 2016). Wilt u voor uw vergadering, bijeenkomst of studiedag een lezing over dit boek aanvragen, neem dan vrijblijvend contact op.

Ook over onderwerpen als werk-privébalans, stressreductie en communicatieverbetering verzorgt de Ruimtewinner interactieve lezingen, workshops of studiedagen.