Coaching op het werk

 

foto: dooder/Freepik.com

Werkstress voorkomen of verminderen?

De Ruimtewinner biedt individuele coaching, managementcoaching, stressreductie, burn-out preventie en begeleiding bij re-integratietrajecten.

Ga je met steeds meer tegenzin naar je werk door de toenemende werkdruk of een baas waar je niet mee overweg kunt? Gun jezelf de begeleiding van een coach om je mentale veerkracht te verhogen, je werk slimmer in te delen of de relatie met je baas te verbeteren, zodat je weer met meer plezier naar je werk gaat. 

Persoonlijke effectiviteit betekent hogere productiviteit met minder achterstand, minder werkdruk, betere samenwerking en leidt tot meer plezier in het werk. Veranderde omstandigheden, zakelijk of privé, kunnen het evenwicht zodanig verstoren dat iemand zich niet meer prettig voelt in zijn functie. Minder energie, irritaties en zelfs ziekmelding kunnen het gevolg zijn. 

Voor leidinggevenden, werknemers, ondernemers en professionals die te maken krijgen met veranderingen in hun werk of werksituatie biedt coaching uitkomst. Als het gaat om coachend leidinggeven, persoonlijke effectiviteit, stressreductie of verhoging van medewerkertevredenheid, is coaching een effectieve en beproefde methode om deze ontwikkelingen te begeleiden.

Om het effect van het coachingstraject te bepalen ‘meten' we de bestaande situatie en evalueren we na afloop het resultaat.

Een coachingstraject is vooral gericht op anders denken en doen. Om deze veranderingen te bereiken zet ik uitdagende en inspirerende methoden in, die specifiek zijn afgestemd op het individu of het team.
Tijdens een coachingstraject werken we aan het bereiken van (persoonlijke) doelen, gaan we op zoek naar individuele kwaliteiten en talenten en gaat het om leren en anders leren handelen. Opdrachten doen, plannen maken en de uitvoering daarvan vereisen inzet en bereidheid van beide kanten. Ik motiveer mensen om in actie te komen en werk samen met hen aan het wegnemen van eventuele belemmeringen.

 

"Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg"  

( Einstein)