Coaching zakelijk

 

foto: dooder/Freepik.com

De Ruimtewinner biedt individuele trainingsprogramma’s en coachtrajecten voor het verbeteren van de mentale weerbaarheid, professionaliteit, persoonlijke effectiviteit  en de vermindering van werkstress ( burn-out preventie).

Met verbetering van persoonlijke effectiviteit en professionaliteit bereik je toenemende productiviteit met minder achterstand, minder werkdruk, betere samenwerking en hogere medewerkersbetrokkenheid.

Medewerkers, leidinggevenden, ondernemers of professionals hebben door inkrimping van personeel, reorganisaties of overnames vaak te maken met toenemende werkdruk, continue verandering van taken of verantwoordelijkheden en inkomensonzekerheid, waardoor hun stressbestendigheid behoorlijk onder druk komt te staan. Ook ingrijpende privéomstandigheden kunnen hun evenwicht dusdanig verstoren en energievermindering veroorzaken, waardoor zij niet optimaal kunnen presteren.

De belangrijkste signalen van overbelasting zijn: pijn in nek of rug; energiegebrek; slaapproblemen; concentratieverlies of een kort lontje. Om het evenwicht te herstellen en uitval door ziekte te voorkomen is het noodzakelijk om tijdig de mentale veerkracht en persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Tijdens de trainingsprogramma’s en coachingstrajecten werken we aan het bereiken van (persoonlijke) doelen, gaan we op zoek naar individuele kwaliteiten en talenten en leer je hoe je verandering kunt brengen in denken en doen. Hierdoor verbetert je weerbaarheid en kun je beter omgaan met werkdruk en stressvolle situaties.  

Tarieven

Het uurtarief voor individuele coaching en training bedraagt € 85,00 excl. Btw.

Keuze A: € 850,00 excl. Btw

Basistraject bestaande uit een intakegesprek van 90 minuten, 5 sessies van 90 minuten en een evaluatiegesprek van 60 minuten. Inclusief resultaatmeting via een energiebalanstest.   

 Keuze B: € 975,00 excl. Btw

Uitgebreid traject bestaande uit een intakegesprek van 90 minuten, 6 sessies van 90 minuten en een evaluatiegesprek van 60 minuten. Inclusief een gratis exemplaar van het boek Een opgeruimd hoofd in 7 stappen (winkelwaarde € 18,95), resultaatmeting via een energiebalanstest, een extra stresstypetest plus na afloop een overzicht met persoonlijke tips voor stresspreventie en burn-outpreventie.  


 

"Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg"  

( Einstein) 

Methodes: Rationele Effectiviteits Training; Multi Modale therapie (MMT); ACCESS protocol; NLP; Systemisch werken en verlieskunde.