Coaching

Coaching

Coaching - Haal het beste uit jezelf!

Coaching is een krachtige methode om verandering te brengen in een situatie waarin je je niet prettig voelt. Dat kan op je werk zijn, maar ook privé.

Onbewust volg je vaak bepaalde patronen in je denken en doen, die je eigenlijk meer in de weg zitten dan dat ze je helpen. Met coaching ontdek je hoe je situaties ook op een andere manier kunt benaderen zodat je beter kunt functioneren en meer ruimte krijgt voor jezelf.

’Als je blijft doen wat je altijd deed dan krijg je wat je altijd kreeg’

Albert Einstein

Waarom zou je het niet doen?

- Je wilt wel verandering, maar je vindt dat je het zelf moet kunnen -

- Je vindt het eng omdat je niet weet wat je te wachten staat -

- Je bent bang dat anderen je een watje vinden -

- Je vindt het een te grote investering in tijd, geld en moeite -

Blijf  je liever angstig en onzeker en accepteer je dat je niet lekker in je vel zit omdat je nu eenmaal niet graag om hulp vraagt of vind je jezelf wel de moeite waard om te investeren in je persoonlijke groei?

Gelukkig ondersteunen steeds meer werkgevers coaching als het gaat om persoonlijke groei en ontwikkeling. Vaak vergoeden zij dan ook deze vorm van begeleiding.

Tijdens de individuele coachings- en trainingsprogramma’s  werken we aan het bereiken van persoonlijke doelen, gaan we op zoek naar individuele kwaliteiten en leer je hoe je verandering kunt brengen in je denken en doen. Zo haal je het beste uit jezelf!

Gecertificeerd door de Nederlandse Orde Beroeps Coaches (NOBCO) en European Mentoring Coaching Council (EMCC)

Lees in de  Portfolio de Internationale Ethische gedragscode, het klachtenreglement en de algemene voorwaarden van de Ruimtewinner.