DISC

DISC

DISC

DISC- jouw persoonlijke stijl profiel

Dit persoonlijke stijl profiel geeft je inzicht in jezelf. Wat is je natuurlijke manier van doen en welk gedrag toon je als je onder druk staat? Hoe communiceer je, wat motiveert je en wat demotiveert je juist?

Om dit te onderzoeken kun je een vragenlijst invullen die is gebaseerd op het DISC model. Deze afkorting staat voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus. Dit zijn onze vier fundamentele temperamenten. De volgorde waarin we die inzetten bepaalt onze persoonlijke stijl.

Je krijgt inzicht in je eigen sterkten, talenten en valkuilen en die van anderen. Daardoor komen raakvlakken en knelpunten in beeld.

Het invullen kost je circa 10 minuten en je krijgt online direct een terugkoppeling over de belangrijkste uitkomsten. Het is geen test want er is niets goed of fout, het is een profiel en geeft inzicht in je eigen handelen. Deze kennis over jezelf biedt je groeimogelijkheden en handvatten om je zelfvertrouwen te vergroten, om prettiger te kunnen werken, te leven en om te gaan met anderen.

Het is ook een waardevol instrument om de samenwerking binnen teams te verbeteren.

De uitkomst (die je online of in een papieren versie ontvangt) wordt uitgebreid besproken tijdens een ‘debriefing’ door De Ruimtewinner. Dit gebeurt middels een persoonlijk coachingsgesprek op locatie of online.

De totale investering voor het maken van het profiel, een ingebonden rapportage (25 pagina's) en het bijbehorende coachgesprek (1 uur) bedraagt € 295,00 exclusief Btw.