Een coach die hoofden opruimt.

Mijn naam is Jolanda Meijer [1960]. In 2007 startte ik, als zelfstandig ondernemer, met mijn bedrijf de Ruimtewinner. Als professional organizer werkte ik bij werknemers en managers op de werkplek om overzicht te bieden waardoor rust en ruimte gecreëerd kon worden. Verbetering van persoonlijke effectiviteit, timemanagement en e-mailmanagement waren toen ook al mijn aandachtsgebieden. Tijdens deze veranderingsprocessen kwam de nadruk steeds meer te liggen op het coachen van mensen. Inmiddels werk ik full-time als work-lifecoach en ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de werk-privébalans voor medewerkers en leidinggevenden. 

Tijdens mijn 20 dienstjaren bij KLM was ik werkzaam in commerciële functies, als leidinggevende, organisatieadviseur en projectleider. Ik heb ervaring opgedaan in het opzetten, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Ik ben vertrouwd met het ontwikkelen en geven van opleidingen, implementeren van kwaliteitsmanagement, optimalisatie van automatisering, projectmanagement en personeelsmanagement.

Sinds 2015 ben ik gecetrificeerd coach door de NOBCO en EMCC.

Mensen met wie ik werk vinden mij gestructureerd, resultaatgericht, doortastend, creatief, enthousiast en empatisch.

Ik bereik resultaten door een heldere, planmatige aanpak, het toepassen van uitdagende methoden en creatieve werkvormen. Ik ben pas tevreden als er echt iets verandert, als de huidige situatie is verbeterd en als iemand heeft geleerd om anders te handelen in toekomstige situaties.

Resultaat, afspraken over haalbare doelen en oplossingen op maat, waarbij de wens van de cliënt als uitgangspunt dient. Na afloop wordt samen met de cliënt geëvalueerd of deze doelen zijn bereikt.

Structuur, door het bieden van overzicht en inzicht in de huidige situatie worden de gewenste veranderingen helder en verandert denken in doen door planning en implementatie.

Vertrouwen, integriteit, gelijkwaardigheid en het uitgaan van ieders persoonlijke kracht en talenten vormen de basis voor een goede werkrelatie.

Motivatie, door op creatieve wijze, inspirerende werkvormen en methoden in te zetten, worden mensen uitgedaagd om in beweging te komen en gemotiveerd hun gedrag te veranderen.

Missie: het professioneel en doelgericht begeleiden van organisaties, professionals, ondernemers en particulieren in veranderingsprocessen waarbij inzicht en overzicht ruimte bieden voor verdere ontwikkeling.