Recensies de Ruimtewinner

Recensies de Ruimtewinner

Recensies over de Ruimtewinner

Coaching & training:

Silvia, Individuele training Assertiviteit: "Ik heb veel tips gekregen en opdrachten die ik kon oefenen en toepassen in de praktijk.

Het boek een Opgeruimd Hoofd in 7 stappen is echt voor mij geschreven. het is een handboek dat ik regelmatig opensla."

A.K. Mijdrecht, Coaching meer zelfvertrouwen: Jolanda heeft mij veel dingen over mijzelf geleerd en hoe ik beter om kan gaan met met mijn onzekerheid.

L. H. Coaching voor omgaan met stress:

"Voor mij was het heel prettig om met Jolanda te praten. Vooral haar rustige manier om iets over te brengen, heeft mij veel geleerd."

M. v. G. Aalsmeer, Coaching Omgaan met stress 

"Jolanda heeft mij enorm geholpen om zaken weer helder en duidelijk op een rijtje te krijgen. Levenslessen die ik dagelijks toepas.

Ik kan het iedereen aanbevelen, het geeft innerlijke rust".

A. S. Amsterdam, Coaching: Drie kennissen hadden baat bij de coaching van Jolanda. En ik dus ook. Jolanda is zeer bekwaam. Ik kan haar (en haar boek) van harte aanbevelen!

A. den H. Aalsmeer, Coaching meer zelfvertrouwen: Rustig, luistert goed, ze probeert je echt goed te leren kennen en oordeelt niet. Veel afwisseling tijdens de gesprekken.

C. B. Aalsmeer, Coaching omgaan met stress: Zij luistert heel goed, snapt wat je bedoelt en geeft dan een houvast mee.

K. L.  Amstelveen, Cursus E-mail- en timemanagement

Hoe kun je zo slim mogelijk e-mailen? Handig, efficiënt en aan het einde van de dag met een opgeruimd hoofd naar huis. Dat ga ik dankzij deze training van Jolanda nu ook weer.

V.H. Amstelveen, Turbotraining E-mailmanagement:

"Jolanda's korte training was een plezier. Een vriendelijke persoonlijkheid, haar uitleg was rustig, gestructureerd en helder. "