Slimmer omgaan met je lastige baas

Slimmer omgaan met je lastige baas

Slimmer omgaan met je lastige baas

tools voor minder bazenstress
door Jolanda Meijer

Dit boek bestellen via Managementboek.nl | via bol.com 

Heb jij ook zo’n baas die slecht luistert, nooit tijd voor je heeft, behalve als je iets fout hebt gedaan in zijn ogen? Gaat hij tekeer tegen je ook al ligt de fout helemaal niet bij jou en krijg je nooit een complimentje na een bijzondere prestatie?

Grote kans dat je hierdoor met steeds meer tegenzin naar je werk gaat. Overspannenheid of een burn-out liggen op de loer. Wachten tot het vanzelf beter wordt, is niet de beste oplossing.

Met dit boek ontdek je hoe het komt dat je zo’n moeite hebt met je baas, hoe je daar verandering in kunt brengen en ontwikkel je een 'gebruiksaanwijzing' voor een betere relatie met je baas. Je kunt direct zelf aan de slag met de vele praktische tips en oefeningen.

- Overzichtelijk boek met veel praktische tools voor een betere werkrelatie met je baas.
- Je gaat weer met meer zelfvertrouwen en plezier naar je werk.
- Een must have voor medewerkers, maar ook voor leidinggevenden.

Boekrecensies

Prettige bladspiegel, met adviezen, voorbeelden en testen in kaders. Redelijk wat managementtaal, maar het boek leest als een trein. 'Leg de lat niet te hoog, de meeste bazen zijn geen superhelden' is daarbij een mooi uitgangspunt. Voor alle medewerkers en 'bazen', die waarde hechten aan een goede samenwerking op de werkvloer.

Bol.com

 

Artikelen en publicaties

Managementteam.nl

Managementboek.nl

Managementsupport.nl

Grazia

nlsupervrouwen.nl

IKovertrefme.nl

Baaz.nl

  Dit boek bestellen via Managementboek.nl | via bol.com